Predposledná

Predposledná

Anotace: o novembri vo februári, no čo viac dodať?

Predposledný mesiac plynie
predposledný list zahynie
predposledný vtáčik vzlietne
rozsvieti sa miesto pietne
mesiac spojí dve jednotky
z predposledných Vianoc fotky
predposledný lúč roztápa
prvé vločky
a ja iba ticho tápam
čo pripravené v scenári
má posledný v kalendári?
Autor nikuš, 06.02.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí