Élan Vital

Élan Vital

Anotace: O Matce Přírodě personifikované krásnou Eleanor.

Kořínky na pouť prosím tě vem,
zapusť je, roztáhni křídla svá víc.
Obejmi celičkou planetu Zem,
expanduj, krásná Ty, neboj se nic.

Rozdej se, usměj se, ukaž se všem,
kdo ochutnat chtějí lásky tvé plody.
Vykveť a uzraj, mízu nabídni těm,
co třeba jim napít se života vody.

Matko Přírodo, k lásce svět veď,
děti své sebou nadále syť.
Na jejich životní příběhy hleď
a Sluncem jim na cesty sviť.
Autor Serja, 18.01.2016
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí