Za domem

Za domem

Anotace: ..

Za naszym domem jest ogród owocowy,
je tam dost stromů starých i nových.

Rosną tam jabłonie, czereśnie, wiśnie
některé skromně, jiné zas pyšně.

Orzechy widzisz poopadane do trawy,
Rodinky květin z ní vystrkují hlavy.

V ogródie widno też kwiatów róży,
objímajíc lavičku ve větru pruží.

Wóń róży jest tak bardzo przyjemna,
odměna za to, když vyjdeš za humna.

Ptaki na nebie lecają nisko,
něco už větří i moje psisko.

Choć jest descz wielkiem dobrodziejstwem,
půjdu se domů schovat i se psem.
Autor Bunis, 26.04.2016
Přečteno 442x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Koza, Jean89, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle můžu, tohle schvaluji :) .. originální a krásné ;)

31.10.2016 08:08:19 | Koza

Děkuji:-)

13.11.2016 19:49:45 | Bunis

Děkuji..:-)

13.11.2016 19:49:19 | Bunis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí