Druhý

Druhý

Anotace: môj malý obľúbenec

ten nikdy nebude prvý
no neurazí sa do krvi
nevzlyká, že nemá na to
sám si povie,
nič to za to
že už nepohnem sa z miesta
inde plynie moja cesta
aj keď.....vraj som oničom
ničím nervy vodičom
teplota si stúpa hore
zo snehu sa stalo more
to, že som ten najkratší
na účel však postačí
Ľudia!
nesiem darček pre nich
a to štrnásť zaľúbených.
Autor nikuš, 09.02.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stačí jeden zaľúbený
a celý svet
s ním sa zmení...

20.02.2007 14:24:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí