Šero

Šero

Anotace: sotva dovidím na papier:)

Na mesto ticho padá šero
ruka v ruke s dažďom
malý, krutý kúsok smútku
preberá sa v každom
šero, maják hladným sovám
ukáže na cestu
šero, berie miesto slovám
v očiach slnka klesnú.

Kým sa lampy na ulici
prázdnym svetlom zažnú
potom tma, len bez mesiaca
ukáže tvár vážnu
o oblohu sa s ňou delia
oceľové mraky
ako trezor niečo chránia
oceľové vtáky.
Autor nikuš, 10.02.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí