=Normální podzim

=Normální podzim

Anotace: a to počasí...

~~~~~~~~~~~
Co nám měsíc září
neuvaří
to měsíc říjen dopeče
ať chceme nebo nechceme
on i ten říjen uteče.
Brzy tu bude listopad
s ním i ten poslední lístek spad
stromy se zimou chvějí?
Nebo se jen směji?
***
Že jsou pak nahatý
jak v létě na nuda pláži
ale letní slunce
to už jim nezazáří.
Každou chvíli je déšť umyje
a studený vítr osuší,
tu nahotu bílý šat zakryje
vidíte,
ono jim to bílé sluší.
***
Jak v nočních košilkách
stromy budou spát
hoďte si třeba jen korunou
o čem se jim bude zdát.
O čem?
Že si konečně oddychnou
jak budou v zimě pod peřinou
spát a spát a spát…
***
/no jasně o jaru se jim bude zdát/

~~~~~~~

Autor Květka Š., 30.10.2016
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: Philogyny1, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já jsem září, dobře vařím... :)

31.10.2016 18:09:10 | Philogyny1

Moc se mi líbí, jak budou stromy spát v nočních košilkách. Obrázek je nádhernej. :-)

31.10.2016 04:58:10 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí