Rosa

Rosa

Anotace: Báseň o ranní rose :)

Sbírka: Po stopách vesnice

Luna navléká na stéblové provázky
stříbrné korálky za ranní rosy
bosky našlapuješ na krůpěj lásky
která v lukách vzlyká a prosí

Slunce vyšívá lukám zelenou vestu
kde poslední stříbrné penízky svítí
než budou zdobit šat pro nevěstu
tak uvadne blankytné,jarní kvítí

Slunce od rosy trávu vysuší
aby luna mohla navlékat zelenout nit
kde má své rokajly zatím netuší
bez nich nemůže novou učinit
Autor Petr27, 04.05.2017
Přečteno 663x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí