Co mi hory vyprávěly

Co mi hory vyprávěly

Anotace: Báseň o nedostižných vrcholcích hor :)

Sbírka: Jizerské ozvěny

Nad strmými štíty hor
sluneční paprsky šeptají zasněžených vrchům
všem lezcům nastavují svůj vzdor
když je lavina smete z kluzkého povrchu

vydal jsem se k vysokým horám
k místům kde život souká nitě
kdo v půlce výstupu vrávorá
toho hory nezradí při cestě trnité

na vrcholu pod blankytem
kde štíty hor obzor hladí
do sněhových čepic svým třpytem
denní světlo odráží sny mládí
Autor Petr27, 22.05.2017
Přečteno 626x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí