Zima vládne

Zima vládne

Anotace: Zima se baví, řidiči méně.

Paní Zima na svém trůnu,
na mrazivou hraje strunu,
krajinu chce vidět bílou,
vládne rázně velkou silou.

Závěje má tuze ráda,
proto snížek stále padá,
mráz též běží po krajině,
s metelicí ve družině.

Ač je silná, jednou padne,
její vláda časem chřadne,
jaro přichystá se k boji,
zima souboj neustojí.



Autor Psavec, 20.02.2018
Přečteno 394x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, Fany, Květka Š., Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už aby prohrála!

21.02.2018 07:19:36 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí