Jaro vládne

Jaro vládne

Anotace: Už je tady.

Přihlásilo se nám Jaro,
kalendářem mává,
dlouho někde v koutku stálo,
každý volá sláva.
 
Květy louky ozdobily,
pohled, to je krása,
všechny broučky omámily,
ba i myška jásá.
 
Příroda se probudila,
všude plno shonu,
láska mnohé ulovila,
v páru běží domů,



Autor Psavec, 27.03.2018
Přečteno 410x
Tipy 2
Poslední tipující: Kubíno, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí