Na letní louce

Na letní louce

Anotace: vzpomínka na rozkvetlou louku

Sbírka: Po stopách vesnice

Na letní louce
chudobka se bělá
a ty má milá
dlouho si mi chyběla

Na letní louce
včely létají na květ
když jeho hlavička
voní jako čertvý med

Na letní louce
hynou krůpěje rosy
pod dotykem slunečních paprsků
po ní kráčel chlapec bosý

Na letní louce
s podzimem vše zvadne
léto se rozplyne s větrem
vyhřátá zem pod nohama chladne
Autor Petr27, 07.04.2018
Přečteno 444x
Tipy 5
Poslední tipující: Fany, Iva Husárková, mirecek, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí