vlaštovči

vlaštovči

Anotace: Vlaštovči

Ve větru plachti si létají krouží nádherná stvoření co přináší štěstí..hnízda svá staví z bahna a blati každý rok se zas za námi vrátí...z vajíček co vysedi narodí se chlupatí tvorečci krasou oplývající vlaštovči drobečci...rodiče je krmí za potravou létají metry vysoko abych jejich děti byly silní na cestu dalekou...tisíce a tisíce kilometrů křidelky mávají aby za včas doletly do teplých krajin...ptačí život je zajímavý a někdy krátký vždyť vlaštovky jsou v přírodě tak vzácný...
Autor kikin87, 14.07.2018
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí