Žába na prameni

Žába na prameni

Anotace: Báseň ze života žab

Sbírka: Po stopách vesnice

Sedí žába na prameni
kolem mech a bílé kamení
kvaky,kvaky kvak
ozývá se každý den,
z rybníku, který je jako len
skok ! a žbluňk -žába má mokrý frak

Sedí žába na trávě
o čerm tak přemýšlí právě ?
snad o slunci, možná o vodě
jež jako zrcadlo blankyt odráží
luna s hvězdami do rybníku naráží
žábá kváká mělkým tůním o svobodě
Autor Petr27, 19.07.2018
Přečteno 898x
Tipy 1
Poslední tipující: crundy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí