laně

laně

Anotace: Laně

Do průzračné studánky chodí stádo lani pít sluneční paprsky na hladině jejich siluetyodráží...srnčata opodál skotači v zeleni skákání hraní v dětství jim postačí...v krmelcich najdou i nějaké pamlsky co jim tam přinesou lidské osůbky...za jejich laskavost odmění je krásným pohledem žadne jine zvíře než laně to nesvede...s očima jak dva blyštici kaminky s čistejši duši než střibřici se vodni praminky...
Autor kikin87, 28.07.2018
Přečteno 205x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí