Cesta do vesnice

Cesta do vesnice

Anotace: Báseň o rozjímání na venkově

Podél cesty do vesnice
každé léto kvetou košaté keře
pokaždé, když zazní hlas domova
klíč do rodné obce otevírá dveře

Bedřichov to je pravý domov
Dlouho sem jezdím už od plínek
mí předci zde vystavěli chalupu
tu zaseli semínko v něm plno vzpomínek

A ty krásné vzpomínky na dětství
z mysli nikdy neodletí jako chmýří
dokud k sobě nevezme mne rodná zem
po Bedřichovu se má láska rychle šíří
Autor Petr27, 04.10.2018
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí