O nemocné kočičce

O nemocné kočičce

Přišla domů kočička,
bolela jí hlavička.
Třepala se celičká,
za uchem velká boulička.
„Kočičko moje maličká,
kde se ti vzala ta boulička?“
Veterinář kroutí hlavou,
„Kočičko, kam chodíš za zábavou?“
Musíme tě uzdraviti,
abys mohla venku myšky loviti.
Za týden jdeme na kontrolu,
ejhle boule opadla dolů.
Veterinář kočku hladí,
a pak jí dobře radí.
„Myšky chytej opatrně,
a vyhni se každé lotrovině!“
Kočička zas myšky loví,
sedí tiše, číhá v křoví.
Drží se rad veterináře,
ať už se u něj nikdy neukáže…
Autor Adorable stories, 24.01.2019
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: LadyLessien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí