Květina

Květina

Anotace: Tak tohle je prvotina co sem zkoušela na jiný téma, než smrt, láska a tak, podle mě to není nic moc,ale tak prvotina se snad ještě nikomu na tohle téma nepovedla, snad s výjímkou prvních pár stránek v Máji a možná ani to nebyla Máchova prvotina!=)

Na Zemi roste a žije,
avšak zanedlouho na skládce hnije.
Nikdo jí nepomůže,ikdyž je potřebná,
nikomu nevadí,že je tak neškodná.
Stačilo by jen tak málo,
jen kosek citu v těle mít.
Vždyť tohle nás jednou přijde draho,
že nebudeme moct na světe žít.
Ony jsou pomocné,krásné a milostné,
ony nám dávají to proč sami nemohou být.
Tak proč jim nepomoc,když jsou tak bezmocné?
proč nenechat je jak lidi,vždyť také mohou snít.
Všemi barvami pro naší potěchu hraje,
nad její hlavinkou i sních mrazivý taje.
Tak proč je nechránit,
proč jim nedát lepší způsob k žití?
Proč před těmi zlými je nebránit,
vždyť stačilo by jen jednu doma míti.
Autor Mania Dardeville, 27.02.2007
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s myšlenkou se ztotožňuji, ale to zpracování už je horší, chtělo by to nápaditější rýmy než hnije-žije, mít-žít-být-snít, atd.

02.03.2007 09:49:00 | Pe&Pa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí