Slunce ranní trávy česá,

Slunce ranní trávy česá,

Anotace: báseň o slunci

Sbírka: Matčiny oči

Slunce ranní trávy česá,
zlatým hřebenem víská do temene
než večer spadne do lesa
jeho parsky jsou ve vlasech propletené

Slunce si pohrává se zlatou kadeří
celý den rozpouští dlouhé lokny
a když se venku večer sešeří
měsíček bude svítit pod tvými okny

Slunce ranní s vlásky jako pozlátko
ve tváři jako ruměnec se zardíváš
nad les hluboký vyjdeš zakrátko
ať se na tu nádheru z vysoka podíváš
Autor Petr27, 02.04.2019
Přečteno 511x
Tipy 5
Poslední tipující: Polux Troy, Iva Husárková, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná hygiena jitra.


(… paprsky)

03.04.2019 00:44:52 | šerý

díky:)

05.04.2019 22:07:22 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí