Básník pod lípou

Básník pod lípou

Anotace: O lípě a básníkovi

Sbírka: Venkovské koření

Pod starou košatou lípou
starý básník sedá
denně do svých veršů,
krásné rýmy hledá

Ta stará, moudrá lípa
když květy medem voní
včelky ze světa vábí
aby básník psal o ní

Lípa mnohé verše znala
jak slova básník vkládá
do svých krásných myšlenek
i díky nim je stále mladá
Autor Petr27, 12.08.2019
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí