Uplakaný den

Uplakaný den

Anotace: o deštivém dnu :)

Sbírka: Venkovské koření

Uplakaný zdá se dnešní den
ač netrápí ho žádný bol
ač bylo nebe jako len
jak na něm létal sokol

Mraky šedivý mají šat
z jeho těžkých závěsů
kanou dešťové kapky odevšad
jež dopadnou do těch lesů

Stéká slza z tvých řas
jako když déšť kane
každý den zas a zas
jen co slunce vstane
Autor Petr27, 21.08.2019
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí