Snílci dnešní doby

Snílci dnešní doby

Anotace: ...

Sluchátka v uších,
Jako skoro všichni,
Smutek v našich duších,
Tak už, Země, chcípni.

Ať vidí, lidský svině,
Čeho vážit si měli,
Ať vidí, že všechno se nedá utopit ve víně,
Ať maj vrazi země to,co chtěli.

Snad přijde někdo, kdo přinese spásu,
Přímo tupým hlavám pod nos ,
Doufáme, že snad časem navrátíme matce Zemi ztracenou krásu.
Kéž by...

Dnešní doby
Jsme zas***í snílci
Autor Amiradi, 23.08.2019
Přečteno 262x
Tipy 9
Poslední tipující: Roser, Jort, Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trefné a dokonale výstižné.

26.08.2019 07:39:08 | Titanie

Děkuji, Tvé komentáře mne vždy poteší, drahá Titanie :)

26.08.2019 18:54:00 | Amiradi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí