Dívenka ze skal

Dívenka ze skal

Anotace: O skalách a dívence :)

Sbírka: Venkovské koření

Karabina připnutá u pasu
něžnou rukou hladíš skály
tvůj život voní po zápasu
tebe však i v rcholy lákaly

Skála pomocnou ruku podá
když natáhneš na ní lana
jen láska ti sílu dodá
když u ní budeš do rána

Ty si dívenka ze skal
i když mohou život vzít
já se o tebe nebál
jen s tebou chtěl bych žít
Autor Petr27, 26.08.2019
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí