Hylákova studánka

Hylákova studánka

Anotace: Báseň o jedné studánce v Bedřichově :)

Sbírka: Venkovské koření

V lese studánka chladná
z níž teče slabý pramínek
nečeká vodu cesta snadná,
do džberů našich maminek

Studánka chataře Hyláka,
jež z lesa pryč vytéká
v horku člověka přiláka
a při žízni k ní pokleká

Pramínku,nad chatovou osadou
docela slabý je tvůj proud
kdo řídí se lesní zásadou,
nalezne zde malebný kout
Autor Petr27, 31.08.2019
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí