Červený mak

Červený mak

Anotace: to akože vlčí

Vyrástol mak,
zožral ho vták,
dobre mu tak.
Ostalo po ňom
torzo, makovica
no skrýva niečo nové
to je špica!
na poli pšeničnom
umelej monokultúre
pár nových červených hlávok
vyrastie v jednotnej žltej štruktúre.
Autor nikuš, 02.03.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí