Zlé počasí

Zlé počasí

Anotace: O podzimním počasí

Sbírka: Verše

Zlé počasí přijde s jesení
mraky černé slzy přinesou
ani vítr s příchodem nelení
Jen co draci se vznesou

Je noc a déšť slyší
Jak na okno ťuká
Kdesi v nebeské chýši
V usedavý pláč propuká

Zlé počasí se ohlásí slotou
jen zima neustává a sílí
Mraky zahalí svět temnotou
a zem pokryje prášek šedobílý
Autor Petr27, 22.10.2019
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí