Malovaný měsíc

Malovaný měsíc

Anotace: Obloha jako obrázek :)

Sbírka: Verše

Vyšel měsíc jak malovaný
Na veliké černé paletě
Ten obraz ze srdce věnovaný
Daruju své staré pratetě

Hvězdy dost barvy mají
Aby přebarvily noc na bílo
a pak celé plátno prodají
Jakoby obloha byla nejcennější dílo

Veliký obraz namalovaný od boha
Přijde prohlédnout měsíc ten krasavec
A než k ránu vybledne obloha
Spláchne to dílo vydatný lijavec
Autor Petr27, 23.10.2019
Přečteno 438x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Kapka, Amiradi, Isla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky :)

13.04.2024 19:27:36 | Petr27

Líbí

13.04.2024 19:26:36 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí