Zimní večer

Zimní večer

Anotace: Zimní večery se blíží

Sbírka: Verše

Je zimní večer
a kouří se z domovů
však i poslední jiřičky
se slétají do krovů

Sníh se lehce kolébá
jak vítr do něho dýchl
se západem jeho dech
Slábnul,až zcela utichl

Kolem chaty ječí meluzína
sem tam koukne do komína
aby štiplavý dým jí vyhnal
ale každou zimu se připomíná

Nastal zimní večer
Oheň v krbu praská
až teplo zalilo náš dům
jen srdce zahřívá nová láska
Autor Petr27, 15.11.2019
Přečteno 435x
Tipy 4
Poslední tipující: Pétík, Marten, Amiradi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je nádhera. Dokonalý obrázek útulného domova.

18.11.2019 08:55:30 | Pétík

díky moc :)

18.11.2019 16:40:51 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí