Hory

Hory

Anotace: Ještě trocha zimní nálady.

Peklo je ohnivé a kruté.
Co však je jeho opakem?
Jen dokonalé bílo bez hranic,
svahy sněhem uhranuté,
mlha, ticho, a dál už nic.

Svět v oblacích se ztrácí,
otevírám srdce závěji.
Však kdo by náruč z ledu chtěl,
do pustin se navracel,
a hledal tam svou naději?

Jenom já, bídný tvor
se chrabře vydám za obzor.
Sama s mečem zářícím
chci odolávat vichřicím.
Půjdu vdál až bůhví kam.
Píseň hor já ráda mám.
Autor Hor, 05.03.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konečně alespoň trochu té zimní krásy v těchto slovech, když na tu opravdovou zimu letos bohužel vůbec nedošlo. Velmi hezké!

06.03.2007 00:56:00 | Istar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí