Pták,jenž nezpíval

Pták,jenž nezpíval

Anotace: o ptáčkovi ktery nemohl zpívat

Sbírka: Chmýří pampelišek

Vznesl se k oblakům
pěvec, jenž nemohl pět
do rytmu ostatním ptákům
jak z výšky vidí svět

Pták jenž nemohl zpívat
na cestu lidem všem
mohl se z hnízda dívat
dolu, na širou zem

Když mrak zrovna stíní
to drobné ptačí tělo
jiná píseň se vklíní
komu se pět chtělo

Ve voleti hlas zhasíná
jak knot z hořící svíčky
kol zrovna krajina usíná
tiše,se zavřenýnmi víčky
Autor Petr27, 20.06.2020
Přečteno 231x
Tipy 6
Poslední tipující: Donne, Emily Říhová, Kapka, Roser, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná ptačí ;o)

20.06.2020 21:06:28 | Crazymike

díky :)

20.06.2020 21:14:36 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí