Jasné nebe

Jasné nebe

Anotace: o krásném jasném dni :)

Sbírka: Chmýří pampelišek

Slunce roztrhlo mrak jako cár
Blankyt zdobí modrý lem
nad obzorem, červánků pár
jasné nebe prochází novým dnem

Slunce lehá v zahradním koutě
nebe pluje v růžové zoři
hvězdy před smrtí zvou tě
než se chrám tmy zboří

Jasné nebe,jak blankytný flór
šije mráčky na pár stehů
někdy jich rovnou celý sbor
aby předešly slunečnímu úžehu
Autor Petr27, 23.06.2020
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Tomcat, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí