Oheň na kopci

Oheň na kopci

topoly jak čtyři vykřičníky

a pak jílová pole ticha…

 

nic nadpozemského

jen neštovičné krtince bez děr

jako by chtěly popraskat

potřísnit slepotou

 

kudy

 

za slovy větrolamnými

zuří klid

 

jen její naštípnutá ústa

stále drží útěchu světla

na součku nedopověditelného

Autor Péter T., 28.07.2020
Přečteno 163x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí