Klima

Klima

Déšť skrápí naše těla suchá.
Slunce suší pak těla mokrá.
Větrem doháníme naši ztrátu,
jak chceme řídit naši káru.

Osázet planetu či do země nekopat?
Odpovědí je více než otázek propad.
Vinit ostatní, jenž nedělají dost,
pak ale sám nejsem energie prost.

Každý začněme u sebe, ale žijme.
Naše planeta dohodu ráda příjme.

Autor báseňkář, 01.08.2020
Přečteno 156x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí