Uschlý strom

Uschlý strom

Anotace: Uschl strom během podzimu

Sbírka: Písničky z domova

Uschl strom na stráni
léto je totiž dávno pryč
větve smutně se sklání
jakoby hledali zlatý klíč

Žádné plody, listy žádné
krev z nich, obarví zemi
jež ke tvým nohám padne
a ucítím hebký van chvílemi

Jeseň o ten strom dbala
celý vyšňořený má šat
jakoby se země dnes vdala
za věno musí listy dát
Autor Petr27, 31.08.2020
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí