Lesní porost

Lesní porost

Anotace: O kráse lesa

Sbírka: Písničky z domova

Ve stínu lesního porostu
sladce se tam odpočívá
a jen co maličko vyrostu
venku se už připozdívá

Jak krásné lesní zátiší
luna vyšla zpoza stromů
sotva se jemný vítr utiší
ozve se v dálce úder hromů

Blízko lesního porostu, dá říčka
všem květinám dostatek vláhy
a když se ochladí něčí tvářička
pocit žízně ustane velmi záhy
Autor Petr27, 07.09.2020
Přečteno 272x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Akrij8, ARNOKULT, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně se mi četla Tvá báseň. Vůni lesa cítím až domů .-)

09.09.2020 22:36:32 | Jaruška

moc díky :)

10.09.2020 16:28:03 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí