Tráva

Tráva

Anotace: ....jak důležitá silná a krásná je ...pro spoustu lidí obyčejná tráva..

....ač ..?? tenoučká jsem...nezlomím se v pase...

...ač..?? heboučká jsem..své ostří stébla jsem schopná ukázat ti zase...

...ač..??? nejsem nástroj hudební..dokážu s vánkem louku rozeznít..

...ač..?? zdá se že nejsem dost barevná a krásná..jsme každá jiná..tak už to bývá..

.........každá je jinak přitažlivá....

..ač ????....že je mně všude kolem dost ..??

...nemyslím si to... jsem důležitá pro vše živé  jsem k užitku i pro radost...

...A víš co člověčě ??? Neboj se a vrať se do mé náruče..... a bos !!!!

Autor silovka, 02.11.2020
Přečteno 237x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, V.N.Losinský, jenommarie, Frr, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....a v náručí její koukat do oblak jen tak...a rozjímat...

05.11.2020 21:04:30 | silovka

Do trávy bosé nohy vplují,
jako do peřinky.
Lechtivé stébla nutí
nohy tancovat.
Sluníčko k ulehnoutí.
Kdo by neměl rád
ta zelená stébla trav.** ST ;)

02.11.2020 22:55:17 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí