Zašumělo na jaře doubí

Zašumělo na jaře doubí

Anotace: Jaro v dubovém lese

Sbírka: Duhový vínek

Zašumělo na jaře doubí
Když první ptáci zavolají
král lesa z hluboka troubí
a plameny jehnědů plápolají

Jiskry myšlenek se honí
když opar,slunce zháší
vzduch už jarem voní
jen poupě na větvi raší

Z lesů sníh zvolna odtává
než nebe obleče šedivý frak
vítr si s vločkami pohrává
pod stromem klove pár strak
Autor Petr27, 03.03.2021
Přečteno 241x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně začalo jaro v Tvém dubovém lese .-)
..ST.

25.03.2021 22:45:47 | Jaruška

Díky :)

26.03.2021 07:57:49 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí