Plameny nad sněhem

Plameny nad sněhem

Anotace: Báseň o svídách

Sbírka: Duhový vínek

Od země šlehají plameny
když kvítky obehnaly svídy
na naší skalce mezi kameny,
ochrání sněženky od bídy

Pruty,jež po zimě zbydou
vzhůru ke slunci se derou
než zahrada zaroste svídou
můžem se kochat tou nádherou
Autor Petr27, 06.03.2021
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí