Země

Země

Anotace: Taká blbinka

Jak voda proudí po skalách,
tak se kámen rozpadá v prach,
Jak tráva roste v údolích hor,
tak na ní zvířata žijí a v tom je ten spor.

Dávej si pozor na šelmy,
všude je jich dost,
když nebudeš pozorný
nezůstane z tebe kost.

Tak jako zvířata žijí ve svých norách,
tak lidé nežijí rádi v horách.
Jak si lidé postaví v údolí svůj byt,
tak dravé šelmy chtějí vyhubit.

Dávej si pozor na lidi,
je jich tu jak much,
některá zvířata jim to závidí,
těmi svými výmysly ničí tady vzduch.
Autor Hydrostar, 13.03.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

abych ospravedlnil svůj literární um,- tamta básnička byla sice do soutěže, ale do soutěže o nejhorší báseň. :D takže proto to nemělo hlavu ani patu, nebo cos tam psal

16.03.2007 15:49:00 | Jan Simon

mně se to líbí, jen je to takový syrový, ale obsah výborný

14.03.2007 10:01:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí