Bouřkový den

Bouřkový den

Anotace: lyrika o bouřkových dnech :)

Sbírka: Veršovánky

Zahřmělo na sto hromů
a oblohu blesky protly
soused pospíchá domů ,
rovněž jeho děti zkrotly

Kroupy, jako ledové míčky
zničily úrodu na polích
déšť rozvodnil koryto říčky
kalná voda běsní v údolích

Bude nebe,jako len
Až Pánbůh opět pověsí
modré záclony,do oken
jen mráčky,občas ho děsí
Autor Petr27, 22.06.2021
Přečteno 194x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Vydima27, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí