Motýl

Motýl

Anotace: O motýlech a myšlenkách.

Motýl

Přiletěla myšlenka,
Utkvěla mi v hlavě.
Tak jako motýl,
Sedla do mé dlaně.

V mysli se rozezněla,
Ladnými slokami.
Ukázala svá křídla,
S hrajícími barvami.

Motýl v dlani,
myšlenka v papíru.
Do básně zraje,
Nabívá své síly.

Ráz ve mě pojí.
Však jen po dobu,
Než čile vzlétne,
Do světa za ostatními.

Autor Johnny 96, 08.07.2021
Přečteno 161x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí