Bouřka za oknem

Bouřka za oknem

Anotace: Bouřkový čas

Sbírka: Veršovánky

Bouřka za oknem řádí
noc plná blesků a hromů
se na obloze vždy sladí
a lidé jí sledují z domu

Jenže blesk strom sťal,
jež spadl na boží muka
a bouřka klidně běsní dál
déšť na plechové střechy ťuká

Za domem ční vysoké skály
z nichž hromy duní temně
však děti za oknem se bály,
vždy,když zachvěla se země
Autor Petr27, 10.07.2021
Přečteno 193x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí