*-*Až nahoru do oblak

*-*Až nahoru do oblak

Anotace: ~~~~~fííí~~~~~

~............................~

Až nahoru do oblak
dnes vyletěl ten náš drak,
z výšky se pak usmíval
kamarádům vítr přál.
Potom říká dalším drakům
vyhněte se mokrým mrakům,
když do mraku narazíte
určitě ho potrháte.

To pak z každé díry prší
každý hledá si přístřeší,
mokrý je kdo neuteče
déšť až za límec mu teče.
Jiní draci papíráci
mají s těmi mraky práci
ty větší díry ucpaly
deště se trochu napily.

Pak se slunce ukázalo
a všechno mokré osušilo
za chvíli i vítr fouká
do vlasů,čepic,do klobouka.
Tam letí ze stánku noviny
tam letí utržený drak
odletěl ze stromu vrabec
a vypršel se mokrý mrak...


,,,,,,,,,,,,,,,
~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 14.10.2021
Přečteno 130x
Tipy 6
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé.ST.

14.10.2021 14:47:42 | mkinka

A já děkuji. :-))

17.10.2021 14:41:19 | Květka Š.

Jé.ST.

14.10.2021 14:47:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí