Balada o listu

Balada o listu

Anotace: Podzimní listí

Sbírka: Verše z bytu

Zlatý list padá k zemi,
kde hraje barvami všemi
svůj otisk zanechá v hlíně
opadal strom v mlhavém lese,
když vítr plnou korunou třese
pár listů přistálo v tvém klíně

Na hřbitově,jež listí chrání
na něm osiřím v době ranní,
když nebe upletlo z mlhy šál
jen chlad své perutě složí
pod strom kde zelené hloží
po dešti roste nerušeně dál
Autor Petr27, 22.11.2021
Přečteno 161x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, mkinka, Sonador, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí