Ta naše Malinová stráň

Ta naše Malinová stráň

Anotace: O Malinové stráni v Bedřichově

Sbírka: Obrázky z Bedřichova

Ta naše Malinová stráň
nad Bedřichovem se zvedá
nastavuji proti nebi dlaň,
než připlují oblaka šedá

Na vršku se trávy žlutí
jak do nich slunce pálí
cítím u srdce divné pnutí,
když se z obce vzdálím

Ty naše Malinové svahy
v slunci leží bez hnutí,
Bedřichov, poklad drahý
jak žár ve sklářské huti
Autor Petr27, 23.01.2022
Přečteno 146x
Tipy 8
Poslední tipující: Kan, Iva Husárková, šerý, Kubíno, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí