Déšť

Déšť

Déšť

 

Doma sedím před stolem.

Tužka,papír,

času trochu víc.

 

Koukám jen tak oknem ven,

Kapky a pošmír,

Propadají  do ulic.

 

Nebe šedý smráčený,

Země deštěm zalitá.

Slunce zcela schovaný,

Mlha mi kreslí do okna.

 

Vzduch je svěže studený

Déšť ho z lehka čistívá.

Pro úrody vydatný.

Příroda svých sil nabývá.

 

I když nebe pláče,

Nekruťme  se do ulit.

slunce opět svitne,

A bude líp.

Autor Johnny 96, 02.04.2022
Přečteno 182x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Psavec, girasole, Fil
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherný závěr a příjemná atmosféra celého textu.

03.04.2022 10:49:07 | mkinka

Pěkné líbí díky

02.04.2022 21:12:25 | Fil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí