---Ráno v lese---

---Ráno v lese---

Až sluneční paprsky protkají oblohu
a mystická temnota v ráno se změní,
jak lesní symfonie - zazní zpěv ptačí,
probudí krajinku malebnou ze snění,

na květech kapičky rosy se třpytí,
a listy ševelí, něco tají,
s každičkým poryvem ranního vánku
listnaté koruny zašeptají

Uprostřed lesa starý dub stojí
statné své větve rozpíná,
hustá však mlha do tmy vše halí
tajemství skrytá chrání a objímá.
Autor Janeala100, 19.04.2022
Přečteno 209x
Tipy 10
Poslední tipující: s úsměvem na tváři, Kan, Marten, Sonador, mkinka, šerý, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsané. :-))

20.04.2022 13:37:23 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí