Ptáčkům v zimě

Ptáčkům v zimě

Anotace: Krmení ptáčků v zimě

Sbírka: Zimní zahrada

Pro ptáčky kus loje
zavěsím na sněti
za okny vidím roje
v přátelském objetí

Žena okno zas otvírá,
ač do pokoje vjel chlad
ptáčkům skývu neodpírá
a každý z nich má jí rád

O Štědrém večeru
na římsu chléb drobí
vodu slévá ze džberu
jen v krmítku ptáci zlobí
Autor Petr27, 30.12.2022
Přečteno 150x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý, Stanislav32
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí