Zimní les

Zimní les

Anotace: Les bez sněhu

Sbírka: Zimní zahrada

V Novém roce
zimní les musí spát
pod sněhovou peřinou
však bez ní není rád

Šel bych v lednu
tam co šumí les,
kde místo sněhu
zelená se mez

Zimní les si stele
na měkkém mechu
spí všichni přátele
tiše a bez dechu
Autor Petr27, 01.01.2023
Přečteno 208x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí