Zimní úplněk

Zimní úplněk

Anotace: Dnešní mrazivý úplněk

Sbírka: Zimní zahrada

Z rampouchů kane čas,
když se paprsek dotýká
teprve v noci udeří mráz
a kapka andělíčky polyká

Zimní úplněk, jak bělma,
jež občas slabě krvácí
měsíc je hladová šelma,
jež za kořistí hlavu obrací

Luna, jako kra si pluje,
klidně, po temné obloze
za noci se více vzdaluje
ve stále stejné poloze
Autor Petr27, 05.02.2023
Přečteno 178x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, Sonador, Tvbm, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí