Sněhová vločka

Sněhová vločka

Anotace: něco pro milovníky zimy :D

Sněhová vločka padá k zemi,
to ona hlásí příchod kruté zimy.
Padá na tvář a taje.
Padá na zem kde si hraje.
Padá na ztuhlé tělo a zabíjí.
Padá na kopce a radost udílí.
Padá lidem do vlasů a zdobí je.
Padá na květiny a mrazí je.
Není však nic dokonalejšího než vločka,
je to květ , který kreslí paní Zima.
Autor damaho, 31.03.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí